Sport, sănătate, siluetă, sudoare și “haide, poți!”, cam acestea sunt cuvintele care mă definesc. Pentru mine, puterea și frumusețea înseamnă un stil de viață sănătos. Fac sport de când mă știu, iar din momentul în care am devenit antrenor de fitness, să inspir și să ajut oamenii au fost cele mai mari realizări ale mele ca profesionist.

Oamenii au trei tipuri diferite de motivație: să slăbească, să “arate bine” sau să aibă un stil de viață sănătos, care sa cuprindă și sport. Ani la rând am creat povești, am “transformat” oameni și am ajutat ca visele lor să devină realitate. Să scapi de 30 de kilograme e o realizare!

Devii fit, devii sănătos!

Dar care e cel mai important aspect? Sănătatea! Primul pas în realizarea obiectivului propus este conștientizarea. Mersul la sală timp de o săptămână sau două nu-ți va transforma corpul peste noapte, nu-ți va subția talia și nici nu va oferi pielii fermitatea pe care ți-o dorești. Pe lângă sportul propriu-zis, dorința mea ca antrenor de fitness a fost să vin cu programul potrivit și adaptat fiecărei persoane în parte. Așa mi-am făcut prieteni și tot în acest mod mi-ar plăcea să te cunosc și pe tine! Hai să vedem ce e de făcut pentru ca visul tău să devină realitate!

Rezultatul tău, satisfacția mea!

De-a lungul timpului, am realizat că asta îmi este menirea. Să ajut oamenii să devină prieteni cu sportul. Pornind de aici, fiecare client și-a luat mai departe ce a dorit: femeile au vrut picioare tonifiate și fese ferme, bărbații abdomen, bicepși și tricepși și un aspect fizic de invidiat. Alții au venit purtând un tricou “XXL” și au plecat cu un “L”. Toți sunt oameni cu povești care fac parte din viața mea! Eu sunt George Brailoiu, hai să ne cunoaștem!


1+

Clienti fericiti

1+

Ore in sala de fitness

Our Gallery